Inicio Actualidad El Club d’Escacs El Prat, campió de lliga en dues categories

El Club d’Escacs El Prat, campió de lliga en dues categories

Esteu aquí

El Club d’Escacs El Prat s’ha proclamat campió de lliga en dues categories: l’absoluta, com a campions de la Primera Divisió Territorial de Barcelona, i a tercera divisió, com a campions de lliga amb els nens i nenes de l’escola d’escacs del club.

dimarts, 12 abril, 2022 – 11:00


El creixement, treball i esforç del Club d’Escacs El Prat l’ha convertit aquest mes d’abril en campió de lliga en dues categories: l’absoluta, com a campions de la Primera Divisió Territorial de Barcelona, i a tercera divisió, com a campions de lliga amb els nens i nenes de l’escola d’escacs del club.


A més, al campionat comarcals per edats, membres del Club d’Escacs El Prat va ser campions de la categoria sub 10 i tercer classificat de la categoria sub 12.


Des de l’any 2021, el club s’ha reforçat i ha crescut en nombre de membres. Al febrer d’aquell any, van agafar les regnes del club un grup de persones amants dels escacs. Amb el suport de tota la base social de l’entitat i també de la Penya Blaugrana Potablava, que ha cedit un espai del seu local al club, el nou equip va aconseguir posar en marxa l’escola d’escacs.


El setembre de 2021, l’escola del Club d’Escacs El Prat ja comptava amb 21 membres i, a finals d’aquest mateix any, ja en tenia 45, més de 30 dels quals nens i nenes menors de 14 anys.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí