Inicio Actualidad Participació del Punt de Voluntariat a la Festa de la Salut i...

Participació del Punt de Voluntariat a la Festa de la Salut i d’altres informacions d’interès

divendres, 11 març, 2022 – 15:45


El passat 2 d’abril la ciutat del Prat va celebrar, un any més, la Festa de la Salut. El Punt de Voluntariat va estar convidat a participar-hi com un dels agents implicats en la Prescripció Social que enguany és un dels projectes tractors del Pla local de Salut.

La Festa de la salut va resultar ser un èxit de participació. Els ciutadans i ciutadanes del Prat es van implicar activament en els tallers que confeccionaven la Gimcana i van omplir les diferents carpes de la Festa durant el matí i la tarda. Si voleu més informació, podeu seguir el següent enllaç: https://www.elprat.cat/actualitat/noticies/exit-de-la-festa-de-la-salut-i-de-lactivitat-fisica


 


Aprofitem per recordar que ja tenim definit el dia que es farà la Festa del Voluntariat d’aquest 2022. Serà el dia 27 de maig i tot i que encara estem acabant de perfilar alguns aspectes, ja podem avançar que aquest any tornarem a oferir-vos una festa presencial a la Plaça Catalunya on tota la ciutadania del Prat estarà convidada i on agrairem la gran tasca que fan tots els voluntaris que participen en projectes de la nostra ciutat.


Per acabar, volem informar-vos que aquest dijous 14 d’abril i el dilluns 18 d’abril el Punt de Voluntariat romandrà tancat.


 


Podeu consultar tots els projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat al següent enllaç. Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí