Inicio Actualidad El PR3 ja arriba fins a la platja

El PR3 ja arriba fins a la platja

Esteu aquí

A partir de dissabte 9 d’abril, la línia d’autobús interurbà amplia el seu recorregut fins la costa els dissabtes i festius, des de les 8 del matí i fins les 20:30 h amb sortida des de Rodalies. La darrera expedició des de la platja i en direcció al nucli urbà és a les 21:15 h.

divendres, 8 abril, 2022 – 12:15


Comencen els preparatius per a la temporada d’estiu de la platja 2022. A partir de demà dissabte, els autobusos de la línia PR3 arribaran fins la platja els dissabtes i festius. En el cas de les sortides des de l’estació de Rodalies, la primera expedició s’inicia a les 8 h del matí i la darrera a les 20:30 h. En el cas de les sortides des de la platja, arrenquen a les 8:45 i acaben a les 21:15 h. En ambdós casos, la freqüència de pas és de 30 minuts.


També s’estan duent a terme feines de manteniment i millores, com ara la renovació de dutxes, la instal·lació de lavabos als accessos 14, 18 i 17, i l’obertura tot el dia del lavabo per a persones amb discapacitat al mòdul de socorrisme. A més a més, ja s’ha començat el reforç de neteja de la zona. Per últim, cal ressaltar la propera instal·lació d’una zona d’umbracle per a persones amb diversitat funcional, a la passarel·la 18 zona i totalment accessible a la platja.  


L’Ajuntament continua treballant per rebre el més aviat possible l’aportació de sorra fruit de l’acord amb l’Autoritat Portuària de Barcelona com a compensació per la regressió de la costa per les dàrsenes portuàries.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí