Inicio Actualidad El PR3 ja arriba fins a la platja

El PR3 ja arriba fins a la platja

Esteu aquí

A partir de dissabte 9 d’abril, la línia d’autobús interurbà amplia el seu recorregut fins la costa els dissabtes i festius, des de les 8 del matí i fins les 20:30 h amb sortida des de Rodalies. La darrera expedició des de la platja i en direcció al nucli urbà és a les 21:15 h.

divendres, 8 abril, 2022 – 12:15


Comencen els preparatius per a la temporada d’estiu de la platja 2022. A partir de demà dissabte, els autobusos de la línia PR3 arribaran fins la platja els dissabtes i festius. En el cas de les sortides des de l’estació de Rodalies, la primera expedició s’inicia a les 8 h del matí i la darrera a les 20:30 h. En el cas de les sortides des de la platja, arrenquen a les 8:45 i acaben a les 21:15 h. En ambdós casos, la freqüència de pas és de 30 minuts.

MAS:  Inscripcions obertes al casal d'estiu del PELL


També s’estan duent a terme feines de manteniment i millores, com ara la renovació de dutxes, la instal·lació de lavabos als accessos 14, 18 i 17, i l’obertura tot el dia del lavabo per a persones amb discapacitat al mòdul de socorrisme. A més a més, ja s’ha començat el reforç de neteja de la zona. Per últim, cal ressaltar la propera instal·lació d’una zona d’umbracle per a persones amb diversitat funcional, a la passarel·la 18 zona i totalment accessible a la platja.  


L’Ajuntament continua treballant per rebre el més aviat possible l’aportació de sorra fruit de l’acord amb l’Autoritat Portuària de Barcelona com a compensació per la regressió de la costa per les dàrsenes portuàries.

MAS:  Jornada de vacunació sense cita prèvia al CAP El Pla dijous 12 d'agost


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJocs i activitats sostenibles al carrer durant els “Caps de setmana sense cotxes”
Artículo siguienteEl Prat commemora el Dia Internacional del Poble Gitano amb diverses activitats
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí