Inicio Actualidad Activitats familiars per gaudir de la Setmana Santa a la ciutat

Activitats familiars per gaudir de la Setmana Santa a la ciutat

Tal com va passar l’any passat, l’Ajuntament de Cornellà ha organitzat una agenda cultural especial per gaudir de les vacances de Setmana Santa a la ciutat, a l’aire lliure, aprofitant l’arribada del bon temps. La primera d’aquestes propostes serà dissabte 9 d’abril, a les 12 h, a la plaça Verge del Pilar, amb  l’espectacle “Balambambú”, de la companyia Pentina el gat. Serà un concert familiar amb rock & roll, rumba catalana, salsa…

La següent cita està prevista per al dimarts 12 d’abril, a les 12 h, a la plaça de Pallars. Llavors, la companyia Ai Carai portarà a terme el seu espectacle “Ballem pel món”, a través del qual, amb danses, jocs i contes, viatjarem per diferents països. I finalment, aquesta programació especial finalitza el dijous 14 d’abril, de 10 a 13 h, a la plaça de la Sardana, amb diferents espectacles per commemorar el Dia Mundial del Circ.

Activitats culturals a Cornellà de Llobregat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí