Inicio Actualidad El Síndic presenta al ple el seu informe anual corresponent a 2021

El Síndic presenta al ple el seu informe anual corresponent a 2021

El Síndic de Greuges de Cornellà ha presentat la Memòria del 2021 durant la sessió plenària extraordinària celebrada dilluns, 4 d’abril. Joan Barrera ha exposat els principals temes que s’han tractat al llarg de l’any passat a la seva oficina, temes que, com acostuma a passar, tenen a veure amb els serveis a les persones, principalment. Durant l’any passat, el Síndic ha desenvolupat 253 actuacions, de les quals, 184 han estat queixes, s’han formalitzat 61 consultes i ha desenvolupat vuit iniciatives d’ofici. Són xifres lleument inferiors a les del 2020. 

El Síndic ha posat de manifest que un dels temes que més li preocupen com a Defensor és la bretxa digital, que afecta a gent gran, a joves en situació de vulnerabilitat i sense accés a una bona connexió i persones immigrants que desconeixen la llengua catalana o castellana. És per aquesta raó que Joan Barrera demana que Internet es consideri un subministrament bàsic, al igual que l’aigua, la llum o el gas. L’informe també destaca les demandes d’intermediació per part de veïns o d’associacions per desblocar situacions de conflicte o silenci, o el funcionament de l’atorgament de les beques menjador.

Aquí podeu consultar l’informe anual complet del Síndic de Greuges de Cornellà, que també podreu trobar al web del Síndic.

· Informe sobre actuacions del Síndic de Greuges (2021)

També podeu consultar més detalls sobre la presentació de l’informe al ple amb la crònica de Ràdio Cornellà.

· El Síndic de Greuges de Cornellà presenta la Memòria 2021


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí