Inicio Actualidad El projecte Connecta Jove inicia el servei formatiu a persones adultes de...

El projecte Connecta Jove inicia el servei formatiu a persones adultes de la ciutat

Esteu aquí

Aquestes formacions estan dirigides per diferent alumnat dels instituts del Prat on ensenyen com utilitzar un dispositiu móbil.

dimecres, 6 abril, 2022 – 10:00


En marxa la 9a edició del Projecte de Servei Comunitari Connecta Jove desenvolupat per la Fundació Catalana de l’Esplai gràcies al suport de l’Ajuntament. Aquest projecte fa possible que l’alumnat de 4rt d’ESO que hi participa ensenyi a utilitzar el telèfon mòbil o portàtil a persones adultes de la ciutat. L’experiència forma part del currículum i és per tant avaluable.


La primera fase correspon a la formació prèvia dels i les joves que hi participen. Es va iniciar a finals de gener amb la participació de l’alumnat de l’Institut Escola del Prat, l’Institut Estany de la Ricarda, l’Institut Ribera Baixa, l’Institut Baldiri Guilera i l’Institut Salvador Dalí amb la participació total de 35 alumnes.

MAS:  Forma't al Citilab: opcions per a tots els nivells de competència digital


La setmana passada es va iniciar la segona fase del projecte, la més esperada, la del servei en benefici de la comunitat. En aquesta edició els i les joves impartiran classes d’ús de mòbils i portàtils als centres cívics Palmira Doménech, Jardins de la Pau i Delta del Llobregat.


El projecte segueix la metodologia de l’aprenentatge servei (un projecte educatiu amb utilitat social). Requereix, i estimula alhora, un veritable treball en xarxa entre el conjunt d’agents que hi participen i enforteix el treball comunitari als territoris a on es desplega.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Síndic presenta al ple el seu informe anual corresponent a 2021
Artículo siguienteL’alcalde demana a la Generalitat “un pacte de salut” al Prat per avançar en la coordinació, planificació i millora de l’atenció primària
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí