Inicio Actualidad Les persones voluntàries del Pessebre vivent de Sant Cosme reben l’agraïment del...

Les persones voluntàries del Pessebre vivent de Sant Cosme reben l’agraïment del barri

Esteu aquí

La trobada també va servir per fer entrega dels premis del 13è concurs fotogràfic del mateix pessebre vivent

dimarts, 5 abril, 2022 – 13:00


El passat dimecres 30 de març, l’espai comunitari de l’escola Jaume Balmes va acollir l’acte d’agraïment de la 20a edició del Pessebre Vivent del Prat.


L’objectiu d’aquesta trobada va ser reconèixer i posar en valor aquest projecte comunitari, que està organitzat per l’associació d’Amics de Sant Cosme i que compta amb la col·laboració de moltes altres entitats, persones voluntàries i el suport de l’Ajuntament del Prat.


A l’acte, on es va comptar amb l’assistència de l’alcalde i dels representats dels diferents grups municipals, es va poder gaudir de diverses actuacions musicals a càrrec de la Casa de Cádiz, la Casa Andalusia i l’Associació d’Amics Pota Blava.


13è Concurs fotogràfic pessebre vivent


L’acte d’agraïment també va servir per fer l’entrega dels premis del 13è concurs fotogràfic del pessebre, on enguany van participar 23 persones amb un total de 58 fotografies.


El jurat del concurs fotogràfic va ser a càrrec d’una persona representant de l’Associació Fotogràfica del Prat, una persona representant de l’entitat Amics de Sant Cosme i una persona representant de l’Ajuntament del Prat.


Es van atorgar un total de tres premis: 150 euros per a la primera posició, 100 euros a la segona i 50 euros per al tercer premi. Els diners es van entregar un xec regal a canviar a qualsevol botiga del barri de Sant Cosme.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí