Inicio Actualidad Més de 950 persones participen en la Carxofada del Prat

Més de 950 persones participen en la Carxofada del Prat

Esteu aquí

Tot i la pluja, la festa més multitudinària de la carxofa ha omplert el parc del Fondo d’en Peixo i s’han cuinat més de 3000 carxofes.

dilluns, 4 abril, 2022 – 13:30


Després de dos anys sense la Carxofada del Prat, l’esdeveniment ha tornat amb força: s’han servit més de 950 menús al Parc del Fondo d’en Peixo. Ha estat un punt de trobada per a tota la família, per degustar la Carxofa Prat a la brasa, però també per copsar de primera mà la qualitat del producte agrícola de proximitat, amb les parades dels pagesos i pageses de la ciutat.


Després de l’inici de les XIII Jornades Gastronòmiques del Potabla Blava i la Carxofa Prat i la Carxofada del Prat, les activitats de les Festes de la Carxofa Prat continuen durant els propers dies amb els següents actes:


Us recordem que si voleu comprar la Carxofa Prat, la Cooperativa Agrícola i l’Ajuntament del Prat han creat un distintiu que identifica les botigues i restaurants on la ciutadania pot trobar aquest producte de la varietat Blanca de Tudela.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí