Inicio Actualidad Més de 950 persones participen en la Carxofada del Prat

Més de 950 persones participen en la Carxofada del Prat

Esteu aquí

Tot i la pluja, la festa més multitudinària de la carxofa ha omplert el parc del Fondo d’en Peixo i s’han cuinat més de 3000 carxofes.

dilluns, 4 abril, 2022 – 13:30


Després de dos anys sense la Carxofada del Prat, l’esdeveniment ha tornat amb força: s’han servit més de 950 menús al Parc del Fondo d’en Peixo. Ha estat un punt de trobada per a tota la família, per degustar la Carxofa Prat a la brasa, però també per copsar de primera mà la qualitat del producte agrícola de proximitat, amb les parades dels pagesos i pageses de la ciutat.

MAS:  Què pots fer per mantenir neta la teva ciutat?


Després de l’inici de les XIII Jornades Gastronòmiques del Potabla Blava i la Carxofa Prat i la Carxofada del Prat, les activitats de les Festes de la Carxofa Prat continuen durant els propers dies amb els següents actes:


Us recordem que si voleu comprar la Carxofa Prat, la Cooperativa Agrícola i l’Ajuntament del Prat han creat un distintiu que identifica les botigues i restaurants on la ciutadania pot trobar aquest producte de la varietat Blanca de Tudela.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa neteja i el manteniment suposen una despesa de 33 milions d’euros al pressupost per a 2022
Artículo siguienteComencen els treballs de manteniment de més de 1000 passos de vianants
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí