Inicio Actualidad El programa ONA promou l’ocupabilitat de persones vulnerables

El programa ONA promou l’ocupabilitat de persones vulnerables

Creu Roja, Aigües de Barcelona i els ajuntaments de Barcelona, Cornellà, L’Hospitalet, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet formen part del programa d’acció social ONA, que té l’objectiu d’abordar la situació de persones amb dificultats laborals o en risc d’exclusió social per millorar la seva ocupabilitat. 

En aquest programa social hi han participat 231 persones en situació de vulnerabilitat, a les quals s’ha donat suport en la cobertura de les necessitats bàsiques per accedir a feines de qualitat. El 86 % dels participants ha finalitzat el projecte i més de la meitat (55 %) ha aconseguit un contracte laboral. De Cornellà, hi han participat 52 persones, de les quals més del 80 % han estat dones.

Amb aquesta iniciativa es pretén desenvolupar una metodologia escalable i que es pugui replicar en altres territoris, així com millorar l’anàlisi de la vulnerabilitat i el disseny d’itineraris de transformació social a través de l’ocupació.

Presentació del projecte ONA


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí