Inicio Actualidad El carrer Bonestar serà un nou passeig

El carrer Bonestar serà un nou passeig

Una de les obres que es portaran a terme aquest any 2022 a la ciutat serà la remodelació del carrer Bonestar per transformar-lo en un espai exclusiu per a vianants, amb l’objectiu de pacificar-lo i crear una plataforma única, més vegetació i espais de descans. La remodelació afecta al tram comprès entre els carrers Florida i Anoia. Aquest tram es va tancar al trànsit el 2020 arran de la crisi sanitària per oferir més espais per passejar i, dos anys després, aquesta actuació temporal passarà a ser permanent.

Aquesta reforma té una durada prevista de tres mesos i un pressupost de 219.967 euros per part de l’Ajuntament. La voluntat és prioritzar el vianant, oferint espais verds i de lleure a la ciutadania. L’obra consisteix en la construcció d’una plataforma única a tot l’àmbit del projecte i recuperar més de 2.150 metres quadrats per a la població, a més de millorar l’accessibilitat i la confortabilitat de el carrer. Alhora, es millora paisatgísticament l’entorn d’una de les principals vies de connexió a peu entre els barris de la Gavarra i Centre. 

Les obres inclouen també la reorganització de la línia d’aparcament, la millora de l’enllumenat i la col·locació de mobiliari urbà nou. S’ha previst que l’accés a tots tres trams del carrer Bonestar, inclosos en l’àmbit del projecte, sigui de ús exclusiu per a aparcaments privats i, si cal, per a vehicles autoritzats. També s’aprofita l’actuació per a millorar el clavegueram.

SERVEI DE CONSULTES
Durant el temps que durin les obres, l’Ajuntament ha habilitat el correu obresbonestar@aj-cornella.cat per respondre qualsevol consulta que tinguin els veïns i veïnes de la zona sobre el desenvolupament de les actuacions.

Cornellà viu un procés de reurbanització d’alguns espais de la ciutat que s’allargarà  durant els propers mesos i que comportarà un canvi significatiu en alguns carrers, que es recuperen per al ús de les persones i per incrementar el verd urbà


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí