Inicio Actualidad Comencen els treballs de manteniment de més de 1000 passos de vianants

Comencen els treballs de manteniment de més de 1000 passos de vianants

Esteu aquí

Durant els propers dies s’encentaran les feines de pintura vial a tot el municipi. En la mesura que sigui possible, els treballs es realitzaran per la nit per reduir les afectacions a la circulació de cotxes i autobusos.

dilluns, 4 abril, 2022 – 13:45


Durant les pròximes setmanes, es procedirà a repintar repassar gairebé 1100 passos de vianants de tota la ciutat així com altres elements (fletxes, stops, etc…). L’objectiu és millorar-ne la visibilitat i mantenir-los en bones condicions de seguretat per evitar relliscades.


Aquestes feines s’allargaran, previsiblement, un parell de mesos. Sempre que sigui possible, els treballs es realitzaran durant la nit per reduir les afectacions a la circulació i als autobusos. Quan sigui necessari afectar algunes línies de bus, normalment per unes hores, es faran els canvis a la ruta i es procedirà a senyalitzar-ho a les parades corresponents. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí