Inicio Actualidad La ciutat ja té un mapa energètic

La ciutat ja té un mapa energètic

Esteu aquí

Es tracta d’una plataforma interactiva en la qual es poden consultar els consums energètics del municipi per edificis, tant elèctrics com de gas.

divendres, 1 abril, 2022 – 10:00


Dins l’estratègia general de transició energètica, l’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania un mapa del municipi en el qual es poden consultar diverses informacions de tots els edificis de la ciutat: l’any de construcció, la superfície del solar i el consum d’electricitat i de gas d’aquell edifici.


Per tant, en aquest mapa és possible conèixer l’estat del consum energètic de l’actual parc d’habitatges de la ciutat i detectar quines finques podrien necessitar una rehabilitació energètica. Les comunitat veïnals que considerin que el seu edifici podria millorar la seva eficiència energètica poden dirigir-se a La Casa de l’Energia pe rebre assessorament gratuït. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí