Inicio Actualidad Cornellà se submergeix de nou al Mediterranean Diving Show

Cornellà se submergeix de nou al Mediterranean Diving Show

La 22a edició del mític Saló de la Immersió, el Mediterranean Diving Show, ja és una realitat: torna a la Fira de Cornellà el punt de trobada per excel·lència pels professionals, esportistes i aficionats de les activitats subaquàtiques. El certamen obre portes a les 10h del matí del divendres, 1 d’abril, amb més de setanta expositors, nacionals i internacionals procedents de països com Mèxic, Portugal, França, Malta o Itàlia. I serà obert divendres de 10.00 a 19.00 hores, dissabte 2 de 10.00 a 21.00 hores, i diumenge 3 d’abril de 10.00 a 15.00 hores.

Web del Mediterranean Diving Show

La fira de busseig torna a comptar amb el suport de marques de primer nivell com Cressi, la Professional Association of Diving Instructors, PADI, Servisub, OMS – Ocean Management Systems GmbH, fabricant i distribuïdor, Garmin amb la seva línia subaquàtica, o la francesa Beuchat entre d’altres. El Mediterranean Diving Show se celebra una vegada més convertint-se de nou en aparador i motor d’empenta per al sector, punt de projecció de totes les novetats que ens porten fabricants, distribuïdores, entitats, agències de viatge especialitzades, escoles i centres de busseig… 

El Mediterranean Diving Show va acompanyat d’unes jornades tècniques i professionals, i de la piscina que s’instal·la a dins del recinte firal, on els visitants poden experimentar les sensacions que aporta la immersió, i també s’hi realitzen simulacres de rescat i demostració de diferents productes exposats.

Una altra de les novetats té a veure amb la participació de cossos de seguretat relacionats amb el busseig. Aquest any per primera vegada hi seran presents el cos de Salvament Marítim i Serveis Preventius Aquàtics de Creu Roja i la Unitat Aquàtica i representació de la Policia Marítima del cos dels Mossos d’Esquadra.

Més informació a les xarxes socials: Facebook / Instagram / Twitter


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí