Inicio Actualidad L’explotació infantil i el treball digne, tema central del sisè programa radiofònic...

L’explotació infantil i el treball digne, tema central del sisè programa radiofònic Girem el món

Esteu aquí

Ja el podeu escoltar o descarregar el seu podcast

dilluns, 28 març, 2022 – 15:00


El passat dimecres 23 de març el programa de radio Girem el Món, dirigit per entitats de cooperació del Prat i en el que hi participa l’alumnat de diferents centres de secundària de la nostra ciutat, va tenir a l’explotació infantil i el treball digne com a temes centrals del seu sisè programa.


El programa va comptar amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Baldiri Guilera i la participació de dues entitats cooperació com Sindicalistes Solidaris i la Fundació Pau i Solidaritat.


Al programa es van tractar temes rellevants entorn a l’explotació infantil i el treball digne, com per exemple: el posicionament de la Comunitat Europea entorn al treball; la vulneració de drets a països amb menys recursos o la problemàtica dels infants soldats en països en guerra, entre d’altres.


Si voleu escoltar el programa, ho podreu fer a través del següent enllaç.


Projecte intergeneracional


Girem el món és un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme accions formatives a l’alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau i adquirir una nova forma de mirar al món. 


“Girem el món” és un programa mensual conduit per la periodista Neus Macias, que té per objectiu que el jovent s’impliqui en una mirada crítica dels problemes i situacions que es donen al món i busquin solucions.


A més, el programa Girem el món també és una formació de El Prat Ràdio sobre comunicació radiofònica, tipus de llenguatge, elaboració de guions i altres eines, que els seran de gran ajut per poder desenvolupar nous programes.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí