Inicio Actualidad El Prat se suma a l’Hora del Planeta

El Prat se suma a l’Hora del Planeta

Esteu aquí

Demà dissabte, la Torre de l’Aigua de la plaça de Catalunya i l’edifici consistorial de la plaça de la Vila apagaran els llums durant una hora per demostrar que, ara més que mai, les accions de lluita contra el canvi climàtic són necessàries.

divendres, 25 març, 2022 – 14:45


Dissabte, entre les 20:30 i les 21:30 h, s’apagaran les llums de l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, i les de la Torre de l’Aigua de la plaça Catalunya. Es tracta d’una iniciativa de l’entitat WWF que té com a objectiu reivindicar que totes les accions, encara que siguin petites, contribueixen a lluitar contra el canvi climàtic.


La iniciativa, que es realitza cada any des de 2007, es durà a terme a d’altres ciutats, ja n’hi ha més de 500 adherides a aquesta iniciativa, i convida la ciutadania a realitzar el mateix gest.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí