Inicio Actualidad La ciutadania pratenca, molt participativa amb les activitats entorn al Dia Internacional...

La ciutadania pratenca, molt participativa amb les activitats entorn al Dia Internacional de les Dones

Esteu aquí

Encara queden activitats fins a finals de mes

dimecres, 23 març, 2022 – 15:15


El mes de març està marcat per un dels dies més importants de l’agenda feminista, el 8M, el Dia Internacional de les Dones. Una data que pretén reivindicar la igualtat real entre dones i homes i també lluitar per l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.


Per al Prat, com a ciutat feminista, aquesta és una data molt important ja que durant aquest mes es programa tot un seguit d’activitats (xerrades, formacions, arts visuals, etc..) amb l’objectiu de seguir sensibilitzant i conscienciant a la ciutadania.


Enguany, es duran a terme més de 60 activitats organitzades tant per l’Ajuntament com per les diferents entitats i col·lectius de la ciutat. Fins al moment, ja han participat més 1.500 persones en les activitats dutes a terme.


Tot i així, s’espera que el número de persones participants sigui major donat que encara queden activitats fins a finals de mes.


El programa d’activitats continua


En el següent enllaç podeu descarregar el programa d’activitats o si ho preferiu el podeu veure en línia, aquí.


Les activitats més destacades d’aquesta setmana són les següents:


  • Avui, dimecres 23 es durà a terme al Cinema Capri el cine club amb la pel·lícula “Herself (Volver a empezar)”. Serà a les  16:30 h i a les 19:30 h (VOSE)

  • També avui, a les 18 h a les Cases d’en Puig, es realitzarà “Experiència d’inserció laboral de dones migrades”, una activitat on diverses dones migrades parlaran sobre la seva experiència laboral des de que van arribar i com han hagut d’afrontar obstacles com la llengua, la regularització, la formació laboral o els prejudicis socials per aconseguir la seva inserció laboral.

  • Demà dijous 24 de març, és el torn de les “Passejades carrers amb nom de dona”. Serà a les 10 h al Centre Cívic Jardins de la Pau.

  • Per últim, a les 20 h al i també el mateix dijous, serà el torn del “Teatre #EnFemení”. Les companyies amb seu al CC Ribera Baixa, La Noria i Puro Teatro, oferiran un fragment de l’obra “Hombres” de Sergi Belbel i també una lectura dramatitzada, respectivament.


Per més informació pots consultar la elprat.cat/dones


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí