Inicio Actualidad El Prat ja compta amb més de 300 aparcaments segurs de bicicleta

El Prat ja compta amb més de 300 aparcaments segurs de bicicleta

Esteu aquí

Aquesta setmana acaba la instal·lació dels set últims mòduls de Bicibox.

dimecres, 23 març, 2022 – 08:45


La nostra ciutat ja compta amb 22 mòduls d’aparcaments gratuïts i segurs de bicicleta, Bicibox, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquests estacionaments estan situats en punts de gran demanda de mobilitat i distribuïts equitativament per tot el municipi. Per exemple, en trobem a la sortida de les estacions de metro i rodalies, la platja o l’aeroport. A més, s’espera que, a partir del segon semestre de l’any, arribin dos mòduls més de gran capacitat i que suposaran l’augment de gairebé 150 places més sumades a les més de 300 que ja hi disposem (podeu consultar la ubicació de tots els mòduls aqui). 


A banda dels bicibox, també podem trobar per tota la ciutat aparcaments de bicicleta de ferro. L’objectiu d’aquests aparcaments és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport quotidià, per exemple, per desplaçaments a la feina o als centres educatius.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí