Inicio Actualidad El Prat participa en un projecte comú sobre gestió de residus als...

El Prat participa en un projecte comú sobre gestió de residus als mercats d’El Salvador

dilluns, 21 març, 2022 – 13:00


El Prat, juntament amb Gavà i Viladecans, es troba actualment participant en un projecte de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de San Salvador (El Salvador) que té per objectiu la reducció i el reciclatge de residus als mercats municipals.


La idea és compartir coneixements i formació sobre les millors pràctiques per assolir l’objectiu de reducció i bona gestió de residus que es generen als mercats, alineat amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’agenda 2030.


L’Àrea Metropolitana de Barcelona assumeix el cost econòmic d’aquest projecte i els tres municipis catalans assumeixen la cooperació tècnica i les activitats de sensibilització.

MAS:  L’autobús PR3 arribarà fins la platja a partir de demà


Vídeos de sensibilització


Dins d’aquest apartat de sensibilització a la ciutadania sobre les bones pràctiques que es fan als mercats, s’han realitzat dotze vídeos, sis d’ells a Catalunya i sis d’ells al Salvador. Els vídeos s’utilitzaran a tots dos països per donar a conèixer el què es fa en matèria de reducció de residus amb l’objectiu de fomentar noves accions i implicar de la ciutadania.


A continuació, es pot veure els vídeos que s’han dut a terme a la nostra ciutat.




- Te recomendamos -
Artículo anteriorInnobaix llença nous programes adreçats a les persones empresàries de la comarca
Artículo siguienteEl projecte “Club de Feina i suport a la inserció laboral”, dins del Servei Local d’Ocupació del Prat, ha realitzat una activitat especial pel Dia de la Dona
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí