Inicio Actualidad Les AMPA i AFA del Prat, finalistes dels Premis aFFac 2022

Les AMPA i AFA del Prat, finalistes dels Premis aFFac 2022

divendres, 18 març, 2022 – 13:30


El curs passat curs, les AMPA i AFA de les escoles Honorable Josep Tarradellas, del Parc i Jacint Verdaguer van elaborar el projecte Pratijordi, amb una proposta d’activitats obertes a tota la població durant la setmana de Sant Jordi del 2021. 


 


A la proposta de les AMPA i AFA es van sumar la Biblioteca Antonio Martín, el programa Lecxit i l’ Ajuntament. Cada agent va elaborar una proposta cultural per celebrar la Diada de Sant Jordi de manera comunitària a través de 5 activitats que es van oferir a tota la població.


Aquest projecte ha estat presentat al certament de premis que organitza l’ aFFac Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya i el jurat ha determinat que el projecte és finalista, pel participarà en la votació oberta per portar a votació final del jurat.


Podeu conèixer els projectes finalistes i votar fins al dia 3 d’abril a través de http://premisaffac.cat/votacio/


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí