Inicio Actualidad Més espectacles del festival Dansa Metropolitana a Cornellà, aquest cap de setmana

Més espectacles del festival Dansa Metropolitana a Cornellà, aquest cap de setmana

Continuen els propers dies les actuacions del festival Dansa Metropolitana a Cornellà, que és una de les dotze ciutats que el coorganitzen. D’acord amb la previsió meteorològica del cap de setmana, preneu nota d’algunes alternatives que s’han pres:

  • Anònimas raíces‘, ‘Los lunares del puma‘ i ‘Street Jam. Let’s dance’, previstos per a divendres a la tarda a la plaça de Carles Navales, es realitzaran a l’Auditori de Sant Ildefons (situat a la mateixa plaça).
  • Chorus‘, ‘Mapa‘ i ‘Upper Vol. I‘, previstos per a diumenge al migdia a la plaça de l’Església, es mantenen en aquest espai, però en cas de pluja es traslladaran a l’Escola Els Pins (c. de Pius XII, 17-19).

 Activitats programades a Cornellà de Llobregat

  www.dansametropolitana.cat

Divendres, 18 de març

Masterclass: “A la recerca de noves estétiques de moviment” Gaston Core & Oulouy
18:00h, Auditori Sant Ildefons

Anónimas raíces. Premoh’s Cru
20:30h, Auditori Sant Ildefons

Los lunares del Puma. Adrian Vega
20:45h, Auditori Sant Ildefons

Street Jam. Let’s Dance!
21:00h, Auditori Sant Ildefons

Dissabte, 19 de març

The Very Last Northern White Rhino
20:00h, Auditori Sant Ildefons
Venda d’entrades

Diumenge, 20 de març

Chorus (Segona part del Díptico del desierto). Gaston Core
12:30h, Pl. de l’Església

MAPA. Cía. Colectivo Glovo
13:00h, Pl. de l’Església

UPPER Vol. I Cia Sebastian Garcia Ferro
13:15h, Pl. de l’Església

*Aquestes tres actuacions, en cas de pluja, es traslladaran a l’Escola Els Pins

Peter Pan. Pocket Ballet BCN
18:00h, Sala Ramon Romagosa (Patronat)
Venda d’entrades

El festival Dansa Metropolitana enguany arriba a la seva cinquena edició posant en valor les confluències, la suma de cultures diverses que es mantenen entre les nostres ciutats de manera fluïda que, com les aigües d’un riu, són la suma dels seus afluents. Del 10 al 27 de març s’omplen de dansa els teatres, els centres cívics, els carrers, les places i l’espai públic de dotze ciutats metropolitanes: Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí