Inicio Actualidad Festa de la Salut i de l’Activitat Física

Festa de la Salut i de l’Activitat Física

Esteu aquí

El proper dissabte 2 d’abril, a la plaça Catalunya del Prat, es recupera la tradicional commemoració que enguany tindrà com a fil conductor la Prescripció Social

dijous, 17 març, 2022 – 10:45


El dissabte 2 d’abril, a la pl. Catalunya del Prat, tindrà lloc la Festa de la Salut i de l’Activitat Física; un esdeveniment que posa en valor i fa visibles les diferents administracions, entitats i projectes que es treballen per fer que les opcions de vida saludables siguin accessibles i atractives per a tothom. Per fi, es recupera aquesta proposta que, amb motiu de la pandèmia, va quedar suspesa els últims dos anys.


En aquesta edició, el fil conductor serà la Prescripció Social, un dels projectes tractors del Pla local de Salut. L’organització és a càrrec de l’Àrea de Benestar i Salut (Salut Pública i Consum, i Esports), però hi ha la col·laboració de la resta de l’organització municipal, l’administració sanitària i entitats. Aquesta festa reuneix, en un mateix espai físic, moltes voluntats i sinèrgies, i podem afirmar que ja és un esdeveniment consolidat a la ciutat. Ens agradaria que el feu vostre, de tota la ciutadania.


Commemoracions internacionals


El Dia Mundial de la Salut i el Dia Mundial de l’Activitat Física se celebren a l’abril a diversos indrets del món. Tot i que són dies diferents, al Prat es fa una única commemoració. Una de les accions de la campanya supramunicipal és l’enquesta sobre activitat física; animem a tothom a omplir-la. 


Vídeo Festa de la Salut i de l’Activitat Física. El Prat, 2 d’abril 2022.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí