Inicio Actualidad Festa de la Salut i de l’Activitat Física

Festa de la Salut i de l’Activitat Física

Esteu aquí

El proper dissabte 2 d’abril, a la plaça Catalunya del Prat, es recupera la tradicional commemoració que enguany tindrà com a fil conductor la Prescripció Social

dijous, 17 març, 2022 – 10:45


El dissabte 2 d’abril, a la pl. Catalunya del Prat, tindrà lloc la Festa de la Salut i de l’Activitat Física; un esdeveniment que posa en valor i fa visibles les diferents administracions, entitats i projectes que es treballen per fer que les opcions de vida saludables siguin accessibles i atractives per a tothom. Per fi, es recupera aquesta proposta que, amb motiu de la pandèmia, va quedar suspesa els últims dos anys.

MAS:  Nadal de regals, sortejos i animació al comerç local


En aquesta edició, el fil conductor serà la Prescripció Social, un dels projectes tractors del Pla local de Salut. L’organització és a càrrec de l’Àrea de Benestar i Salut (Salut Pública i Consum, i Esports), però hi ha la col·laboració de la resta de l’organització municipal, l’administració sanitària i entitats. Aquesta festa reuneix, en un mateix espai físic, moltes voluntats i sinèrgies, i podem afirmar que ja és un esdeveniment consolidat a la ciutat. Ens agradaria que el feu vostre, de tota la ciutadania.


Commemoracions internacionals


El Dia Mundial de la Salut i el Dia Mundial de l’Activitat Física se celebren a l’abril a diversos indrets del món. Tot i que són dies diferents, al Prat es fa una única commemoració. Una de les accions de la campanya supramunicipal és l’enquesta sobre activitat física; animem a tothom a omplir-la. 

MAS:  Aquest dissabte, 28 de gener, el Modern acollirà l’acte de commemoració de l’any nou xinès al Prat


Vídeo Festa de la Salut i de l’Activitat Física. El Prat, 2 d’abril 2022.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEn marxa les Jornades Tècniques de FP
Artículo siguienteMés espectacles del festival Dansa Metropolitana a Cornellà, aquest cap de setmana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí