Inicio Actualidad Arriba la 25a edició del recull de poemes i relats breus de...

Arriba la 25a edició del recull de poemes i relats breus de Sant Jordi de la gent gran

dimecres, 16 març, 2022 – 13:00


Un any més s’apropa la diada de Sant Jordi i des del Programa de Lleure de la Gent Gran es pretén que com cada any, aquest sigui un dia molt especial per totes les seves usuàries i usuaris.


Per commemorar la diada i com és tradició a la nostra ciutat, el Programa de lleure durà a terme un recull de poemes i relats breus, de temàtica lliure, escrits per la gent gran del Prat.


Aquesta serà la seva 25a edició i l’objectiu és fer partícip a la gent gran del Prat, d’una de les festes culturals més importants de Catalunya.


Hi voleu participar?

MAS:  Torna el Festival de Música De Prop!


Per poder-hi participar, heu d’enviar els vostres escrits, fins el 8 d’abril, al correu puntgentgran@elprat.cat o bé apropar-los presencialment al Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) de 9 a 13h de dilluns a divendres.


Com mana la tradició, amb tots el relats i poemes rebuts s’editarà un llibret que s’entregarà a totes les persones participants. En aquest enllaç podeu consultar el llibret de l’anterior edició.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAvís preventiu per contaminació de PM10 (16/3/2022)
Artículo siguienteCornellà reforça els dispositius de protecció de la seguretat ciutadana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí