Inicio Actualidad Una escultura recorda a la Plaça de Catalunya del Prat la memòria...

Una escultura recorda a la Plaça de Catalunya del Prat la memòria de les persones que han perdut la vida a causa de la covid

Esteu aquí

Ahir l’alcalde del Prat va visitar l’espai on s’ubica l’escultura, juntament amb l’autor de l’obra, Fernando Domínguez, arquitecte pratenc que va sobreviure un ingrés per covid a la UCI de l’hospital de Bellvitge a l’inici de la pandèmia

dimarts, 15 març, 2022 – 14:15


El Prat compta des d’ahir amb una escultura a l’espai públic per recordar la memòria de les persones que han perdut la vida a causa de la covid i alhora mostrar el suport i l’escalf de la ciutat a tots els seus familiars i éssers estimats. L’estela està situada a la Plaça de Catalunya.


L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, va visitar aquest dilluns a la tarda l’espai on està ubicada l’escultura, obra de Fernando Domínguez, arquitecte pratenc que va patir la covid durant els primers mesos de la pandèmia i va ser el primer pacient en sobreviure un ingrés per aquesta malaltia a la UCI de l’hospital de Bellvitge.


La instal·lació d’aquesta escultura, que romandrà a partir d’ara permanentment a l’espai públic, ha anat precedida de diversos actes en record i homenatge de les persones que han perdut la vida a causa  la covid i en reconeixement de l’esforç i la solidaritat mostrada per la ciutadania pratenca en aquests temps de dificultat.


El 27 de juny de 2021, la ciutat va recordar en un acte a l’Estruch totes aquelles persones, veïns i veïnes que havien perdut la vida a causa de la covid. Un dia després, s’inaugurava a la plaça de Catalunya, el mateix lloc on era està instal·lada l’estela, l’exposició Hores (tristes) de Prat, una obra gràfica del fotoperiodista pratenc David Airob que recull els moments més durs del confinament, la tasca del personal sanitari i l’esforç de tota la comunitat per sobreposar-se a l’adversitat. La mostra va romandre a la Plaça de Catalunya fins al passat 3 d’octubre i, posteriorment, a finals d’any, es va poder veure a l’entrada de la Fira Avícola del Prat entre el 17 i el 19 de desembre. També es pot consultar el seu contingut al web municipal


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí