Inicio Actualidad La Fundació Rubricatus rep el 0,7% del pressupost del Col·legi de Censors...

La Fundació Rubricatus rep el 0,7% del pressupost del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Esteu aquí

L’entitat ha rebut el premi ‘Ajut a la Cooperació’ en reconeixement a la seva tasca d’integració laboral i social de persones amb discapacitat.

dimarts, 15 març, 2022 – 14:15


La Fundació Rubricatus ha estat distingida amb el premi ‘Ajut a la Cooperació’ del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC). Aquesta distinció comporta la dotació del 0,7% del pressupost col·legial destinats a projectes d’integració laboral i social.


El jurat que atorga aquests premis ha volgut, així, reconèixer la gran tasca d’integració social i laboral de l’entitat, unes feines sostingudes en el text en els més de 25 anys de trajectòria. Ha recollit el premi el president de la Fundació Rubricatus, Quim Bartolomé.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí