Inicio Actualidad Portes obertes a la nova Escola Municipal de Música

Portes obertes a la nova Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música Roser Cabanas va ser traslladada a finals de gener a un dels edificis del recinte industrial de Can Bagaria, a la carretera d’Esplugues, 173. El nou edifici suposa un salt qualitatiu per a l’escola de música, ja que disposa d’espais més amples i moderns, a més de tenir un total de 30 aules, 8 més que en comparació amb l’anterior edifici, i amb 1.434 m2 distribuïts en dues plantes.

Aquesta nova escola disposa de biblioteca i d‘aula d’informàtica, a més d’altres serveis que milloren el servei de formació musical a la ciutat. Ofereix classes de llenguatge musical, per a infants, joves i adults; i classes d’instrument musical: violí, viola, violoncel, flauta travessera, saxofon, piano, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, oboè, cant, clarinet i bateria.

DISSABTE 19 DE MARÇ, d’11.00 a 14.00 hores
Activitats a la plaça del davant de l’Escola

CONCERTS DE COMBOS. En dos escenaris, amb els combos d’alumnes de l’escola. D’11.00 a 14.00 hores

TALLER “RODA DE PERCUSSIÓ”. Obert a alumnes de l’escola i a d’altres infants. D’11.00 a 12.00 hores

CONCERT DE PIANO. A càrrec de professors de l’escola. D’11.30 a 12.30 h / De 12.30 a 13.30 hores

VISITA ESCOLA DE MÚSICA. La visita es farà en grups. D’11.00 a 14.00 hores

L’escola de música comença el seu camí l’any 1984 en unes dependències situades dins del parc de Can Mercader, aleshores els alumnes foren els cantaires de la coral Els Flautins. 

Posteriorment, es traslladaria al carrer Rubió i Ors, a l’antiga masia de Can Gaya, fins a l’any 1995, moment que culminaria amb el seu trasllat a l’edifici ubicat en el Centre Cultural Joan N. García-Nieto, on es va consolidar com a equipament de referència a la ciutat per a la formació musical i la promoció de la cultura. 

La fundadora i primera directora de l’escola va ser Roser Cabanas Antich (1939-2011), educadora de qui ara porta el nom.

Més informació


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí