Inicio Actualidad Obertes les preinscripcions als centres cívics de la ciutat per activitats formatives...

Obertes les preinscripcions als centres cívics de la ciutat per activitats formatives del segon trimestre

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació per al segon trimestre de l’any, amb tota mena d’opcions relacionades amb l’art, la cura i la formació personal, i altres activitats relacionades amb l’oci i el lleure 

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, idiomes i altres. Les inscripcions són obertes fins al 14 d’abril. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o txi-kung i meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions són obertes fins a l’1 d’abril. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Les inscripcions són obertes fins al 27 de març. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat

- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí