Inicio Actualidad L’Hospital Universitari de Bellvitge, de referència al Prat, amplia l’horari de visites...

L’Hospital Universitari de Bellvitge, de referència al Prat, amplia l’horari de visites en àrees no covid

Esteu aquí

El nou horari de visites passa a ser de 13h a 21h de dilluns a divendres, i de 9h a 21h els dissabtes, diumenges i festius. Només podrà haver-hi un sol acompanyant per pacient.

dilluns, 14 març, 2022 – 09:30


L’hospital de referència a la ciutat del Prat, l’Hospital Universitari de Bellvitge, amplia a partir d’aquest dilluns, 14 de març, l’horari de visites per als pacients d’àrees no covid. El nou horari de visites passa a ser de 13h a 21h de dilluns a divendres, i de 9h a 21h els dissabtes, diumenges i festius. Només podrà haver-hi un sol acompanyant per pacient, si bé podran ser persones diferents per torns. Així ho ha indicat el centre hospitalari en una nota informativa.


A les unitats de cures intensives (UCI) i la Unitat de Reanimació d’Urgències, l’horari de visites serà de 13.30h a 15h, i de 20h a 21h, i a l’àrea de Reanimació Postquirúrgica, de 19h a 20h hores, també amb un sol acompanyant per pacient. En casos excepcionals, i de forma pactada entre l’equip mèdic i les famílies, es podrà flexibilitzar aquest horari. A Urgències, Consultes Externes, Gabinets i Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient.


A les unitats de semicrítics, l’horari serà de 13h a 15h i de 19h a 21h, per a només una persona, tota la setmana.


Com a norma general, continuarà sense estar permesa la visita a pacients amb covid, si bé, excepcionalment, es permetrà un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m, menors d’edat, persones amb deteriorament cognitiu sever, o situacions d’últimes hores.


La millora sostinguda de la situació epidemiològica i el descens del nombre d’ingressos per covid gràcies al percentatge de població amb la pauta de vacunació completa, explica el centre hospitalari en la nota informativa, permeten recuperar els horaris habituals per a l’entrada de visitants.


El centre hospitalaria agraeix “una vegada més la comprensió de la ciutadania durant aquests mesos davant la limitació de visites que s’ha hagut d’implantar arran de la pandèmia”.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí