Inicio Actualidad L’Escola d’Arts en Viu actua en motiu del dia de la Dona

L’Escola d’Arts en Viu actua en motiu del dia de la Dona

Esteu aquí

Alumnat de dansa, teatre, música i l’orquestra de barri actuen a la plaça Pau Casals

dijous, 10 març, 2022 – 12:30


L’Escola d’Arts en Viu va presentar un seguit de petites actuacions en motiu del dia internacional dels drets de les Dones. Les actuacions es van fer el dimecres 9 de març a la Plaça Pau Casals, just davant de l’entrada principal del Centre Cultural Torre Balcells, seu principal de l’Escola.


Les actuacions eren el fruit d’un procés d’aula que havien fet diferents grups d’infants i joves de L’Escola a partir d’un treball personal sobre “Les dones de la meva vida”. Cada alumne havia estat interpel.lat a pensar quines eren les dones importants de la seva vida i quin paper hi jugaven. Aquesta reflexió es combinava amb la reflexió general del paper de les dones en l’art.


Van actuar alumnes de flauta, clarinet, guitarra i cant, que van interpretar diferents peces musicals al mateix temps que ballaven un grup de Dansa joves de nivell bàsic i avançat i que un grup de Teatre joves de confluències recitava diferents textos. Les actuacions s’havien treballat conjuntament per a establir connexions artístiques entre les diferents disciplines.


L’acte va acabar amb l’actuació de l’Orquestra de barri, una activitat comunitària del Centre Cívic Ribera Baixa, que va donar-li un toc de fi de festa molt alegre i participat per el públic present a l’acte.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí