Inicio Actualidad Som aquí. No ens havies vist encara?

Som aquí. No ens havies vist encara?

Esteu aquí

Les dones vinculades al Centre Cívic Palmira Domènech protagonitzen una exposició fotogràfica amb motiu del 8M

dimecres, 9 març, 2022 – 15:45


Si entres aquests dies a la Palmira el primer que faràs serà mirar cap al sostre. Allà t’esperen dones vinculades al centre acompanyades de la seva edat i d’una frase que les identifica.


Aquest any, des de la Palmira, es vol celebrar el Dia Internacional de la Dona fent un petit homenatge a les dones que fan vida al centre.  Per això, a través d’una convocatòria interna, es va organitzar una sessió fotogràfica a càrrec de l’Elena Álvarez.


El passat 17 de febrer es van fotografiar a més de 100 dones. A més a més, es va aprofitar el moment per demanar-los una frase que les identifiqués, fet que va suposar una experiència molt enriquidora que va ajudar a enfortir vincles entre elles.


Aquell dia vam saber que la Montserrat va caure i encara li fa una mica de mal, que la Maria Antonia està molt il·lusionada amb el taller de radionovel·la, que la Fanny té un cognom alemany, però no parla l’idioma, que la Cecília s’ha fet ella mateixa la jaqueta que porta a la foto, que la Sofía de gran vol ser veterinària  o que la Pilar, als seus 91 anys, encara va en bici i a nedar cada setmana. “Aniria amb moto, però no m’agrada perquè he de portar casc”


Amb aquest recull de fotografies i informació s’ha creat una exposició al centre que es podrà visitar durant tot el mes de març per aprofitar la visibilitat global que es dona a les dones durant aquest mes i reivindicar que, més enllà d’aquesta data assenyalada que és el 8 de març, sempre hi són i així s’hauria de posar en valor.


Us convidem a veure el resultat a l’exposició fotogràfica dedicada a les dones que fan vida a la Palmira on també les podreu conèixer una miqueta més.


Us deixem amb un vídeo del making off de la sessió fotogràfica.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí