Inicio Actualidad L’Institut Escola Pepa Colomer es reformarà entre aquest any i el vinent

L’Institut Escola Pepa Colomer es reformarà entre aquest any i el vinent

Esteu aquí

El ple del Prat ha aprovat avui definitivament per unanimitat el projecte executiu de reforma interior i nova construcció del gimnàs de l’Institut Escola Pepa Colomer, que començarà una vegada finalitzi aquest curs escolar.

Institut Escola Pepa Colomer (imatge d’arxiu)

dimecres, 9 març, 2022 – 18:30


 


El ple municipal del Prat celebrat aquest dimecres 9 de març ha aprovat definitivament per unanimitat el projecte executiu de reforma interior i nova construcció del gimnàs de l’Institut Escola Pepa Colomer, amb un pressupost de 1.487.510 €.


Les obres seran cofinançades entre la Generalitat  i l’Ajuntament, però l’Ajuntament avançarà més import del que li correspon, amb el compromís del govern català de retornar-li posteriorment la diferència. Les obres s’iniciaran després de la finalització d’aquest curs escolar i es dividiran en tres fases.

MAS:  Cornellà se suma a la declaració de municipis per a la millora de la qualitat de l'aire


Durant la primera fase, que comprendrà les vacances escolars de 2022 i en absència d’alumnat, es faran les tasques amb major impacte a l’interior i l’exterior de l’edifici, com ara l’inici de la construcció del gimnàs i de la creació de la nova biblioteca, entre d’altres.


En la segona fase, que comprendrà el primer trimestre del proper curs escolar fins a les vacances de Nadal, s’acotarà la intervenció a zones concretes i continuaran les obres del gimnàs i s’emprendrà la reforma de la cuina, entre d’altres actuacions. Durant aquest període no hi haurà servei de cuina, però es garantiran les necessitats del menjador amb un programa de càtering.

MAS:  Cornellà en Titulars, les principals xifres del mes de juliol


Durant les vacances de Nadal, ja s’habilitarà tot el necessari, perquè després de festes, la cuina pugui entrar en funcionament en una tercera fase, que arribarà fins a Setmana Santa i en què finalitzaran les obres de remodelació.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa cultura, més accessible al jovent amb la nova tarifa Joves.Prat
Artículo siguienteEl Prat se suma al compromís municipalista per la pau a Ucraïna i mobilitza 20.000 euros per a l’ajuda humanitària i l’acollida de persones refugiades
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí