Inicio Actualidad Dansa Metropolitana, un festival que aprofundeix en la suma de cultures

Dansa Metropolitana, un festival que aprofundeix en la suma de cultures

Cornellà s’obre de nou al món de la dansa durant les properes setmanes amb els espectacles de Dansa Metropolitana, festival que enguany arriba a la seva cinquena edició posant en valor les confluències, la suma de cultures diverses que es mantenen entre les nostres ciutats de manera fluïda que, com les aigües d’un riu, són la suma dels seus afluents.

Del 10 al 27 de març s’omplen de dansa els teatres, els centres cívics, els carrers, les places i l’espai públic de dotze ciutats metropolitanes: Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans. Aquestes ciutats es construeixen al voltant de comunitats humanes en constant moviment, de procedències diverses, que es mouen i conflueixen les unes amb les altres. Un tret que enriqueix les seves relacions i crea espais compartits entre totes.

Per aquest motiu, el festival esdevé un punt de trobada, apropant i fent accessible la dansa a tota la ciutadania, de manera inclusiva, perquè tothom pugui gaudir-la, construint lligams sòlids entre les ciutats i les persones que les habiten.

 Activitats programades a Cornellà de Llobregat

  www.dansametropolitana.cat

 

Primeres actuacions a Cornellà

La ciutat de Cornellà de Llobregat ha estat vinculada a la celebració de Dansa Metropolitana des de la primera edició, és per això que aquest any se segueix sumant a donar suport a aquesta disciplina artística amb fins a 16 cites de característiques diverses. Les primeres cites tindran lloc aquest mateix divendres, 11 de març: el taller Pràctiques flamenques en cos i arrel, a càrrec d’Andrea Jiménez, i l’espectacle Cuerpo de Baile, de Pablo Messiez (11 de març, 21.00 hores, sala Ramon Romagosa). Dissabte 12 de març, a partir de les 12.00 hores, hi haurà  un espectacle gratuït a la plaça de Sant Ildefons, amb les propostes d’Adrián Vega (Notas en el aire) i de Cia. Maduixa (Migrare).

El mateix dia al vespre és el torn de Pablo Yupton i Andrea Jiménez amb EDRA (12 de març, 20.00 hores, sala Ramon Romagosa), mentre que diumenge 13 hi haurà doble sessió de la performance ‘L’home allibertat’, a càrrec de Sisu Coromina, Eduardo Laborda i Ivonne Navarro (12.00 i 12.30 hores, Museu Palau Mercader).

*NOTA: Informeu-vos de les condicions d’accés i de la venda d’entrades al web de la programació, ja que poden ser diferents en funció de la sala o l’espai on es desenvoupa l’espectacle.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí