Inicio Actualidad Comencen els grups de treball de la diagnosi del Pla Integral per...

Comencen els grups de treball de la diagnosi del Pla Integral per a les Persones amb Diversitat Funcional de la ciutat

dimecres, 9 març, 2022 – 13:30


Des de fa un temps, l’Ajuntament del Prat es troba immers en la creació del Pla Local per a les Persones amb Diversitat Funcional. Un document que pretén ser una referència de cara a que les futures polítiques publiques compleixen amb diferents criteris envers la inclusió social, l’accessibilitat o l’autonomia del col·lectiu.


Durant aquest mes de març es duran a terme els primers grups de treball. Donada la gran diversitat del col·lectiu, es realitzaran diferents sessions amb l’objectiu de focalitzar sobre les necessitats específiques de cada àmbit: entitats, persones cuidadores, diversitat sensorials i físiques i diversitat intel·lectual.


Horaris


  • Grup Focal d’ Entitats: 11 de març,  d’11 a 13 h, en format virtual.

  • Grup Focal de persones cuidadores: 16 de març de 18 a 20 h, en format virtual.

  • Grup Focal de Persones amb diversitat sensorial i física 21 de març de 18 a 20 h, a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4)

  • Grup Focal Persones amb diversitat Intel·lectual 23 de març de 18 a 20 h, a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4)


Participació


Si voleu formar part de les sessions, podeu contactar amb el programa mitjançant el nostre correu electrònic diversitatfuncional@elprat.cat o trucant al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5600) o presencialment a les Cases d’en Puig.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí