Inicio Actualidad Reforç de la neteja a la ciutat amb el servei Pam a...

Reforç de la neteja a la ciutat amb el servei Pam a Pam

L’Ajuntament de Cornellà  ha posat en marxa una campanya de neteja intensiva a tots els barris per reforçar el servei actual i contribuir a la millora de l’espai públic. Es tracta d’un conjunt d’actuacions que es portaran a terme per sectors en què s’ha dividit la ciutat, un de diferent cada setmana, de dilluns a divendres durant el matí. La campanya inclourà la neteja de la calçada, de les voreres, del mobiliari urbà, de pipicans i, en els casos que es consideri convenient, de grafits i altres espais com ara els jocs infantils, façanes, etc. Així mateix, també es portaran a terme treballs de jardineria i pintura en els casos que sigui necessari.

La campanya s’ha iniciat el mes de febrer i s’allargarà tot l’any amb l’objectiu d’arribar a tots els racons de la ciutat.  El dispositiu no suposarà cap cost econòmic addicional, ja que es reorganitzen els efectius, i es complementa amb la neteja ordinària i programada que ja es porta a terme de forma diària.

 

Informació al veïnat

Cada setmana, a cada sector o barri on es faci la neteja integral s’informarà als veïns i veïnes de les actuacions que es desenvoluparan mitjançant un full informatiu, i la Guàrdia Urbana senyalitzarà les zones d’intervenció per a la retirada dels vehicles amb la finalitat de facilitar els treballs. L’objectiu del consistori és evitar la degradació de l’espai públic i lluitar contra l’incivisme.

La neteja viària suposa cada any al consistori una despesa superior als 5 milions d’euros, la conservació i manteniment de jardins i zones verdes, al voltant de 3 milions d’euros més.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí