Inicio Actualidad Tot a punt per les 24es Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional

Tot a punt per les 24es Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional

Esteu aquí

Estan organitzades pels departaments d’Educació i Joventut de l’Ajuntament del Prat en col•laboració amb els instituts de batxillerat i formació professional de la ciutat i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

divendres, 4 març, 2022 – 11:30


L’orientació educativa durant l’educació obligatòria i el batxillerat és una tas­ca que realitzen els centres educatius amb la finalitat d’acompanyar de forma personalitzada l’alumnat i facilitar-ne la incorporació a altres estudis i a la vida adulta.


Una de les activitats orientadores que s’organitza en coordinació amb tots els agents de la ciutat, en el marc de la Xarxa d’Orientació del Prat, és la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional (JOAP). Tindrà lloc el proper dijous 10 de març al Cèntric, Espai Cultural i s’adreça a tot l’alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat. Enguany també assistirà un grup de l’escola per a persones adultes CFA Terra Baixa.


La informació sobre els estudis supe­riors és la protagonista. Hi participarà professorat de diferents facultats, esco­les i instituts d’FP. Es presentaran 38 estudis agrupats en 7 àmbits diferents: àmbit de l’educació, la comunicació i el màrqueting, el disseny, les arts, el cinema i la música, les ciències, la informàtica, l’enginyeria i l’arquitectura, les ciències de la salut, les humanitats, les ciències socials, l’administració, el comerç, l’economia i les ciències jurídiques.


També hi haurà un espai de Fira amb presència dels instituts d’FP del Prat: Illa dels Banyols i l’Institut Les Salines, Lazzigags (Barcelona), Institut Can Vilumara (Hospitalet de Llobregat) i l’ Institut dels Aliments (Mercabarna).


Comptarem també amb el punt informatiu de El Lloro i el Punt d’Orientació Personal (POP) que atendrà tot tipus de consultes (PAU, estudis a cursar, itineraris, notes de tall, beques..).


Aquest espai estarà obert a altres joves o adults de la ciutat que tinguin també interès en conèixer estudis generals d’FP i vulguin aprofitar l’oportunitat de rebre informació de primera ma de les direccions o professorat que assistirà.


Podreu consulta el programa i altres recursos d’orientació aquí.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí