Inicio Actualidad Torna la Jugateca Ambiental!

Torna la Jugateca Ambiental!

Esteu aquí

Al Parc Nou i al parc del Riu, cada diumenge i fins la primera setmana de juny, tindreu l’oportunitat de fer activitats i tallers en família per gaudir de l’espai i el medi ambient.

divendres, 4 març, 2022 – 11:00


A partir del primer cap de setmana de març, comença el cicle de primavera d’activitats adreçades a tota la família en clau ambiental: la Jugateca Ambiental. Es tracta d’unes activitats guiades per un equip d’educadors que treballen temes relacionats amb la descoberta de l’entorn i els parcs o la cura del medi ambient.


Us posem uns exemples: descobrir el parc a través de la fotografia, fer censos d’insectes i ocells, celebrar el dia de la papallona descobrint quines en tenim a la ciutat, tallers de dibuix i regals sostenibles, contes, etc. A més a més, n’hi haurà un espai de joc amb propostes dinamitzades. Consulteu tota la programació en els dos arxius adjunts:


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí