Inicio Actualidad El Prat diu NO a la guerra

El Prat diu NO a la guerra

dimecres, 2 març, 2022 – 12:45


El passat dimarts 1 de març, la ciutadania pratenca es va aplegar a la plaça de la Vila per mostrar el seu rebuig contra el conflicte bèl·lic iniciat per Rússia en els darrers dies. Centenars de pratencs i pratenques, van omplir la plaça de la Vila per demanar la resolució del conflicte d’una manera dialogada i també per donar suport a la comunitat ucraïnesa.


La trobada va començar amb una presentació de la regidora d’Acció Comunitària, Drets Humans i Memòria Democràtica, Esther Fernández. Les seves paraules van posar de manifest que El Prat és una ciutat de Pau i que com a tal, l’única opció per resoldre aquesta problemàtica és l’abandonament de les armes.

MAS:  Al febrer, es posa en marxa la oferta formativa d’hivern per a les entitats de la ciutat


Tot seguit, es va dur a terme un minut de silenci per retre homenatge a totes les persones que estan patint les conseqüències de la guerra i així com aquelles que malauradament ja han perdut la vida.


A continuació, es va llegir el manifest que la Federació de Municipis de Catalunya va fer públic per “condemnar aquesta acció militar” i per exigir “el cessament immediat de les hostilitats abans que es multipliqui el nombre de víctimes”.


La lectura del manifest va ser a càrrec de Sònia Joaniquet, membre de la Comissió del Prat Solidari, i d’Iryna Trots, ciutadania pratenca d’origen ucraïnès.


L’acte va finalitzar amb diferents càntics en contra de la guerra i també en suport de la població ucraïnesa.

MAS:  La 21ª Mostra d’Entitats arriba amb força


Podeu veure les fotografies de l’acte al següent enllaç.


Signeu el manifest


Si voleu mostrar el vostre rebuig contra aquest conflicte armat podeu signar el manifest de la Federació de Municipis de Catalunya al següent enllaç.


A més, en aquest web podreu veure totes les accions que s’estan duent a terme al nostre municipi per ajudar al poble ucraïnès.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat, reconegut per la seva participació al projecte M7 de seguretat ciutadana i urbana
Artículo siguienteGran participació de les entitats de diversitat funcional a la primera comissió del grup d’Autonomia personal i sensibilització d’enguany
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí