Inicio Actualidad Tornen les Jam Sessions a La Capsa

Tornen les Jam Sessions a La Capsa

Esteu aquí

La primera de la temporada serà aquest diumenge 6 de març i serà conduïda per la Drop Band i L’Escola d’Arts en Viu

dimarts, 1 març, 2022 – 13:30


Després d’una llarga absència a causa de les restriccions ocasionades per la pandèmia, aquest diumenge 6 de març a les 19h torna la Jam a l’escenari del Bar de La Capsa.


Les jams de la capsa són un punt de trobada pels músics de la ciutat i també de fora així com dels alumnes de L’Escola d’Arts en Viu. Són una bona oportunitat per pujar a l’escenari i gaudir sense complexos del plaer de tocar en directe, improvisar i treure’s la por compartint l’experiència amb altres músics.


El fet de participar en una jam desenvolupa totes les competències musicals: la interpretació, l’escolta i la creació.  Està oberta a tots els estils, nivells i edats: no s’ha de ser Pat Metheny per pujar a l’escenari, només tenir  ganes de passar una bona estona , compartir, experimentar i jugar amb els sons.


Les Jams de La Capsa són conduïdes per músics dels bucs de La Capsa i de L’Escola d’Arts en Viu. Aquest diumenge, el grup encarregat de posar en marxa la tarda serà la Drop Band, integrat per vells coneguts de l’escena musical del Prat: Mònica Escrig (veu), Txema Carnicé (baix) o Frank Moreno (teclat). Els alumes de L’Escola que els acompanyaran seran Marta Coca (veu), Antonio Ortiz (saxo), Xavi Díaz (guitarra) i Pol Pérez (trompeta).  A més i com de costum, la Jam la presentarà  i dinamitzarà en Cris Marco.


Ja fa temps que s’oloren les  ganes de Jam i aquest diumenge, per fi, podrem retrobar-nos al Bar de La Capsa per gaudir de la música i de la companyia. Us hi esperem!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí