Inicio Actualidad Febrer en xifres amb Cornellà en Titulars

Febrer en xifres amb Cornellà en Titulars

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

Des de xifres curtes però significatives, com les set persones que formen part del nou Servei d’Observació Nocturna -serenos-, les dues nominacions als premis Goya rebudes per la pel·lícula ‘Chavalas’, lligada a Cornellà pel seu equip de producció i rodada en part a la ciutat, fins a grans xifres com les 231 persones que s’han beneficiat del programa ‘Ona’ d’inclusió social, o el milió d’euros que destina l’Ajuntament de Cornellà al Citilab aquest any 2022.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí