Inicio Actualidad Els joves vesteixen la Palmira de Carnaval

Els joves vesteixen la Palmira de Carnaval

Esteu aquí

Gairebé un centenar de joves ha omplert els espais de trobada per preparar la festa de Carnaval de l’Institut Salvador Dalí

dilluns, 28 febrer, 2022 – 10:30


Sempre expliquem les coses que fem, però quasi mai, les coses que passen, i és que fa una setmana que les tardes a la Palmira són d’allò més animades. Al voltant de les 18 h de la tarda, diversos grups de joves de l’Institut Salvador Dalí han fet ús dels espais de trobada i algunes de les sales del centre per preparar les seves disfresses i balls de Carnaval. 


El motiu d’aquesta explosió de creativitat i treballs manuals és una festa de disfresses organitzada per l’Institut Salvador Dalí. Segons comentaven els participants, el premi a la millor disfressa i ball era un viatge a Port Aventura, motivació suficient per dedicar-hi esforç, enginy i destresa.

MAS:  Èxit de participació en la Festa del Riu i la bicicleta


Les temàtiques de les disfresses han estat d’allò més originals: la música dels anys 70, el masclisme, la manipulació mediàtica envers l’esport, el preu dels diners o les divinitats del Dalí han estat alguns dels motius que els han inspirat.


“Ens deixeu retoladors de colors, si us plau?” “Podem fer servir dues regles i cel·lo?” “Hi ha alguna sala lliure per assajar un ball'”, eren les frases més sentides durant aquestes tardes de preparació de la festa.


Moltes hores invertides i molta feina al darrere que esperem que hagi servit, més enllà del premi, per guanyar experiències enriquidores.


Aquí sota podeu veure algunes fotografies d’aquests dies de preparació de Carnaval al centre. També aprofitem per compartir-vos imatges de la festa i el concurs de Carnaval de l’INS Salvador Dalí celebrada el passat divendres 25 de febrer. 

MAS:  El Prat en comú i el PSC revisen i adapten el seu acord de govern municipal per encarar els reptes del final del mandat


 


- Te recomendamos -
Artículo anterior“No ens conformem amb el que van aconseguir les nostres mares i àvies. Hem de seguir lluitant per la igualtat”
Artículo siguienteLa Nit de l’Esport s’obre a les votacions per Internet
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí