Inicio Actualidad Cornellà se suma a la condemna sobre l’atac de Rússia a Ucraïna

Cornellà se suma a la condemna sobre l’atac de Rússia a Ucraïna

L’Ajuntament de Cornellà se suma a la “Declaració del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya sobre el conflicte a Ucraïna” amb la convocatòria per les concentracions davant de tots els Ajuntaments en senyal de condemna de l’atac de Rússia a Ucraïna, reclamant així una solució pacífica i convocant a tota la ciutadania a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès. La convocatòria serà demà dimarts 1 de març, a les 19 hores, davant de l’Ajuntament.

Dimarts 1 de març,19 hores – Concentració davant l’Ajuntament de Cornellà


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí