Inicio Actualidad En Galepis regna el dissabte de Carnaval!

En Galepis regna el dissabte de Carnaval!

dissabte, 26 febrer, 2022 – 23:30


Tot i que el dia començava amb núvols i algunes gotes, no hi ha hagut cap problema per gaudir del #carnavaldelprat i les activitats programades per dissabte.


La Cort dels Set Pecats Capitals han començat d’hora fent cercavila i animant els mercats de la ciutat. Amb les entitats de cultura popular d’El Nus han visitat el Mercat del Remolar, el Mercat de la pl. Blanes i el Mercat Municipal, tocant tambors i fent gresca. La colla Picacrestes també ha fet cercavila pels carrers del nucli antic, ballant les danses del Carnestoltes del Prat, i mostrant els balls tradicionals recuperats per la colla. Al migdia, el punt de trobada ha estat La Nau de Cultura Popular, per gaudir de l’aperitiu popular amb els menjars recollits durant la cercavila.


Rua de Carnaval


A la tarda els colors de les disfresses han tornat a omplir els carrers del Prat a la rua de Carnaval, amb un recorregut diferent i menys comparses participants a causa de les condicions sanitàries dels darrers mesos, però amb les mateixes ganes de passar-ho bé i gaudir del Carnaval. El recorregut ha començat puntualment a les sis de la tarda a la cruïlla de l’av. de la Verge de Montserrat amb l’av. del Remolar. La xaranga de la Casa de Aragón i el ninot Carnestoltes acompanyat de la Cort dels Pecats Capitals, obrien camí seguit de les comparses d’Estudi 10 i l’AVV Sant Jordi – Ribera Baixa, Amics Pota Blava, Bitxos, l’AFA Ramon Llull i CandomPrat.


Molt de públic ha seguit el recorregut fins a arribar a la plaça de Catalunya. Petits i grans, disfressats i sense disfressar, ballant i animant a les comparses i amb moltes ganes de celebrar el #carnavaldelprat. També una plaça de Catalunya plena ha rebut a la rua, amb el ritme de DJ Jackie Pecador. Els Pecats i les Autoritats del Carnaval han fet seu l’escenari i no han parat de ballar ni un moment, igual que tots i totes els que s’han apropat a la plaça a fer sarau, seguint els manaments de gresca i diversió de Sa Majestat Carnestoltes.


Atents que el #Carnavaldelprat no s’ha acabat. Encara queden dies de celebració amb en Galepis, rei del Carnaval, abans de l’enterrament de la sardina. Mentrestant, gaudiu amb vici i desenfrè, que és temps de Carnaval!


Podeu veure algunes imatges de la rua a l’instagram d’ElPratCultura


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí