Inicio Actualidad Torna el #carnavaldelprat amb el Galepis com a Rei del Carnaval

Torna el #carnavaldelprat amb el Galepis com a Rei del Carnaval

Esteu aquí

Els jardins de la Pau es transformen en la plaça dels Pecats Capitals i són l’escenari del pregó d’inici del Carnaval

divendres, 25 febrer, 2022 – 09:30


El Carnaval del Prat torna amb moltes ganes de gresca! Comencen set dies on la disbauxa i la diversió seran protagonistes, set dies on els Pecats Capitals i en Galepis regnaran al Prat!


Dijous Gras és el primer dia de Carnaval i la festa comença als jardins de la Pau. Puntualment a les sis de la tarda, les trompetes i timbals de la Xaranga de la Casa de Aragón han començat a sonar, fent sarau i animant l’ambient de la sortida de la processó del ninot Carnestoltes pels carrers del Prat. Enguany no s’ha pogut fer la truitada popular, però tothom qui ha volgut s’ha portat la seva truita de casa, per menjar-se-la plegats a la plaça amb les autoritats del Carnaval.


A les 19 h, la comitiva de la processó del Carnaval tornava a entrar a la plaça, escortada pel foc de Ball de Diables. Amb el ninot de Carnestoltes presidint els jardins de la Pau, les autoritats del Carnaval han fet el pregó d’inici del Carnaval, inaugurant la nova plaça dels Pecats Capitals i anomenant Rei del Carnaval a en Galepis.


El Rei, que aplega tots els Pecats Capitals en el seu nom i el seu esperit -Gola, Avarícia, Luxúria, Enveja, Peresa, Ira i Supèrbia- amb excés i sense mesura, governarà durant set dies i farà complir el seu mandat de gresca i diversió.


Podeu llegir complert el Pregó de Carnaval i veure tots els actes previstos a la web de Carnaval.


Visca el #Carnavaldelprat!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí