Inicio Actualidad Comencen els tallers d’orientació i apropament al mercat de treball per a...

Comencen els tallers d’orientació i apropament al mercat de treball per a joves estudiants del Prat de Llobregat

Esteu aquí

Hi ha programades més de 60 activitats i es preveu atendre aproximadament 800 alumnes

divendres, 25 febrer, 2022 – 12:00


Seguim en marxa amb les activitats previstes per aquest curs 2021-2022 en matèria d’orientació laboral i teixit productiu adreçades a joves estudiants dels diversos centres educatius del Prat.


Aquestes activitats es duen a terme des del Servei Local d’Ocupació, en el marc del “Catàleg d’activitats i serveis educatius” del Departament d’Educació, amb la col·laboració i participació dels centres educatius del municipi i el suport de Fundació Intermedia.


Al llarg d’aquest curs hi ha programades més de 60 activitats, incrementant-se significativament el número amb relació al curs anterior, després de la positiva acollida i valoracions tant dels alumnes com dels centres educatius. Així doncs, durant els pròxims tres mesos es preveu atendre aproximadament 800 alumnes i realitzar 22  tallers de “Fes el teu CV”, 11 tallers de “Prepara’t la teva entrevista!”, tres de “Mercat de treball” i 13 tallers sota el nom “Què cal saber abans de signar un contracte?”.


Aquestes accions es realitzaran al llarg del segon i tercer trimestre, tot adaptant els continguts a les especialitats formatives de cada grup d’estudiants. L’objectiu és que puguin incrementar les seves possibilitats d’ocupació una vegada finalitzin la seva formació, tot ampliant coneixements respecte a les vies d’entrada al mercat laboral.


Les activitats aniran adreçades als diferents instituts del Prat de Llobregat amb estudiants de PFI, CFGM, CFGS, ESO i al Centre de Formació d’Adults amb alumnes que cursen el Graduat de Secundària. En concret, es desenvoluparan al CEE Can Rigol, Fundació Rubricatus, IES Ribera Baixa, Ins. Les Salines, Ins. Illa dels Banyols, CFA Terra Baixa, Nostra Senyora del Mar / García Lorca i Institut Escola.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí