Inicio Actualidad Quatre noves propostes d’empoderament femení a través de les arts

Quatre noves propostes d’empoderament femení a través de les arts

‘Educ’art: empoderament a través de les arts’ es fonamenta en l’estreta, i necessària, relació què han de tenir l’educació i la cultura a la nostra ciutat. És un projecte que desenvolupa durant el primer trimestre de l’any el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), i que dirigeix l’artista local Montserrat Orozco Cees.

Les sessions treballen tres línies de desenvolupament: Teatre, Art i Lectura, i des d’una perspectiva de gènere, per eradicar les desigualtats entre dones i homes, i en el camí d’aconseguir la igualtat real. Els professionals que hi intervenen són de la nostra ciutat, amb la intenció de posar en valor la qualitat humana i professional què ofereix el municipi.

MAS:  El Prat participa en una prova de sirenes d’avís per risc químic que Protecció Civil realitzarà a l’àmbit metropolità

Aquesta setmana hi ha una ruta guiada titulada ‘Art urbà a Cornellà‘ que conduirà Meritxell Ceballos, historiadora de l’art cornellanenca. Serà divendres 25 de febrer a les 18.00 hores.

Cada sessió/píndola formativa tindrà una durada de 1h i 30 minuts i seran gratuïtes.  Les inscripcions a les diferents accions formatives s’han de fer al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones:  telèfon: 934742841 o per email a ladona@aj-cornella.cat.

Properes sessions:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInformacions de servei a tenir en compte per a les festes del Carnaval al Prat
Artículo siguienteL’Ajuntament retirarà 9 palmeres afectades per l’escarabat morrut
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí