Inicio Actualidad L’Ajuntament retirarà 9 palmeres afectades per l’escarabat morrut

L’Ajuntament retirarà 9 palmeres afectades per l’escarabat morrut

Esteu aquí

Durant aquesta setmana, es retiraran un total de 9 palmeres afectades per l’escarabat morrut a diversos emplaçaments de la ciutat i es renovaran diversos arbres de l’avinguda de Josep Anselm Clavé.

dimecres, 23 febrer, 2022 – 11:30


El Departament de Manteniment i Serveis retirarà 9 palmeres afectades per l’escarabat morrut i que, tot i els tractaments fitosanitaris administrats i indicats pel Ministeri d’Agricultura, no s’han pogut recuperar. Es tracta d’un total de 9 palmeres que estan situades a la ronda de Llevant, la plaça de l’Església, als Jardins de Torre Muntades i d’Àngel Guimerà, als Horts Municipals i al Cementiri Sud. Les substitucions es duran a terme tot coincidint amb els plans de plantació i renovació d’arbrat que es fan anualment.

MAS:  El Cèntric adapta els seus horaris per l’estiu


D’altra banda, aquesta setmana també s’estan duent a terme unes feines de retirada de 9 pollancres a l’avinguda de Josep Anselm Clavé. De fet, tots els arbres d’aquesta via, entre el tram dels carrers de Manuel Bertran i del Prat, s’han anat renovant durant els darrers anys, progressivament, ja que els vells en suposaven un perill de trencament i caiguda. Les noves espècies plantades són lledoners.   


- Te recomendamos -
Artículo anteriorQuatre noves propostes d’empoderament femení a través de les arts
Artículo siguienteFormació a l’abast de tothom a la Factoria Musical
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí