Inicio Actualidad Així va ser Sin Valentín 2022

Així va ser Sin Valentín 2022

Esteu aquí

El passat divendres 18 de febrer a la tarda, el centre va acollir una nova edició d’aquesta festa que té l’objectiu de desmuntar els mites i la toxicitat entorn de l’amor romàntic i visibilitzar les relacions sanes.

dimarts, 22 febrer, 2022 – 12:30


Divendres passat a la tarda, només entrar per la porta de la Palmira, unes fletxes de l’estil de les de Cupido t’indicaven el camí cap a la tercera planta. Allà t’esperaven pètals de rosa cobrint les escales i tot de cors penjant del cel.  Des de les parets, al terra, els lavabos o fins i tot els ascensors, tot tenia relació amb l’amor entès d’una manera reflexiva i sana.

MAS:  L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici


Les activitats que van poder experimentar els joves van ser un consultori sexual, un joc interactiu en grup amb una temàtica al voltant de les relacions o una reunió als lavabos per parlar de la importància de la imatge personal a la nostra societat. Qualsevol ambient era bo per reflexionar sobre el fet d’estimar i estimar-se.


Sin Valentín és un projecte del Centre Cívic Palmira Domènech i Joves.Prat  amb la col·laboració del programa de Feminismes i LGBTI i del departament de Salut Pública.


Us deixem amb un recull de fotografies i també un petit vídeo resum de com va anar la tarda.


Us esperem l’any vinent!

Noticies relacionades


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Carnaval del Prat se celebrarà del 24 de febrer al 2 de març
Artículo siguienteTall al carrer de Joan Maragall durant el matí de dimecres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí