Inicio Actualidad Així va ser Sin Valentín 2022

Així va ser Sin Valentín 2022

Esteu aquí

El passat divendres 18 de febrer a la tarda, el centre va acollir una nova edició d’aquesta festa que té l’objectiu de desmuntar els mites i la toxicitat entorn de l’amor romàntic i visibilitzar les relacions sanes.

dimarts, 22 febrer, 2022 – 12:30


Divendres passat a la tarda, només entrar per la porta de la Palmira, unes fletxes de l’estil de les de Cupido t’indicaven el camí cap a la tercera planta. Allà t’esperaven pètals de rosa cobrint les escales i tot de cors penjant del cel.  Des de les parets, al terra, els lavabos o fins i tot els ascensors, tot tenia relació amb l’amor entès d’una manera reflexiva i sana.


Les activitats que van poder experimentar els joves van ser un consultori sexual, un joc interactiu en grup amb una temàtica al voltant de les relacions o una reunió als lavabos per parlar de la importància de la imatge personal a la nostra societat. Qualsevol ambient era bo per reflexionar sobre el fet d’estimar i estimar-se.


Sin Valentín és un projecte del Centre Cívic Palmira Domènech i Joves.Prat  amb la col·laboració del programa de Feminismes i LGBTI i del departament de Salut Pública.


Us deixem amb un recull de fotografies i també un petit vídeo resum de com va anar la tarda.


Us esperem l’any vinent!


 

Noticies relacionades


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí