Inicio Actualidad Torna la disbauxa del Carnestoltes!

Torna la disbauxa del Carnestoltes!

Aquest dijous, Dijous Gras, Cornellà enceta les activitats del Carnaval 2022 donant la benvinguda al Rei Carnestoltes, amb una festa a la plaça de l’Església. Serà el preludi de la rua de Carnaval que dissabte 26 tornarà a recórrer la ciutat amb les carrosses engalanades, el concurs de comparses i molta animació. La concentració serà a partir de les 17.00 hores, a la plaça de Catalunya i el recorregut, com altres anys, serà pels carrers Bonestar, Avinguda Sant Ildefons, carrer República Argentina, carrer Mossèn Andreu i finalitzarà, en el mateix punt de partida, la plaça de Catalunya.

Després de la rua, coneixerem els guanyadors del concurs, en les diferents categories: millor coreografia, millor animació musical, disfressa millor confeccionada, disfressa més original i a la de temàtica més actual.

Espereu, que el Rei pren la paraula!

 

Segueix tota la informació a les xarxes:


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí