Inicio Actualidad Torna la disbauxa del Carnestoltes!

Torna la disbauxa del Carnestoltes!

Aquest dijous, Dijous Gras, Cornellà enceta les activitats del Carnaval 2022 donant la benvinguda al Rei Carnestoltes, amb una festa a la plaça de l’Església. Serà el preludi de la rua de Carnaval que dissabte 26 tornarà a recórrer la ciutat amb les carrosses engalanades, el concurs de comparses i molta animació. La concentració serà a partir de les 17.00 hores, a la plaça de Catalunya i el recorregut, com altres anys, serà pels carrers Bonestar, Avinguda Sant Ildefons, carrer República Argentina, carrer Mossèn Andreu i finalitzarà, en el mateix punt de partida, la plaça de Catalunya.

Després de la rua, coneixerem els guanyadors del concurs, en les diferents categories: millor coreografia, millor animació musical, disfressa millor confeccionada, disfressa més original i a la de temàtica més actual.

MAS:  La vicepresidenta Yolanda Díaz i els alcaldes del Prat, Lluís Mijoler, i Barcelona, Ada Colau comparteixen que cal seguir protegint el delta del Llobregat i promoure una economia sostenible

Espereu, que el Rei pren la paraula!

 

Segueix tota la informació a les xarxes:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPortes obertes a les escoles i instituts de Cornellà de cara al curs 2022-2023
Artículo siguienteEl Carnaval del Prat se celebrarà del 24 de febrer al 2 de març
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí