Inicio Actualidad Portes obertes a les escoles i instituts de Cornellà de cara al...

Portes obertes a les escoles i instituts de Cornellà de cara al curs 2022-2023

A partir del dilluns 21 de febrer les escoles i instituts de Cornellà duen a terme jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i el projecte educatiu per al proper curs 2022-2023. Aquest any és imprescindible contactar per telèfon o per correu electrònic amb cada escola que us interessi, o bé consultar la web del centre, per concertar cita prèvia, de cara a què els centres puguin organitzar adequadament la visita.

La preinscripció per al curs vinent per als estudis obligatoris s’obrirà entre el 7 i el 21 de març (educació infantil de segon cicle i primària) i del 9 al 21 de març (ESO). Tots els detalls i la documentació necessària els podeu trobar a la pàgina https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

MAS:  L’Ajuntament del Prat cedeix un solar per construir-hi 135 habitatges de lloguer assequible a l’Eixample Sud

L’Ajuntament de Cornellà edita el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s’expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l’abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

Als cartells següents teniu recollides les dades de contacte dels centres educatius públics (escoles i instituts) i concertats de la ciutat. Feu clic a l’etapa que us interessa.


També podeu consultar adreces de contacte al directori municipal d’equipaments a través dels següents enllaços:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCitilab impulsa dos projectes vinculats a la digitalització del comerç local
Artículo siguienteTorna la disbauxa del Carnestoltes!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí