Inicio Actualidad El Prat rep tres reconeixements per la recollida selectiva de paper i...

El Prat rep tres reconeixements per la recollida selectiva de paper i cartó

Esteu aquí

El programa Pajaritas Azules avalua la qualitat de la gestió municipal de recollida d’aquests residus basada en més d’una vintena d’indicadors.

divendres, 18 febrer, 2022 – 14:15


La nostra ciutat ha tornat a rebre els premis Pajaritas Azules, concretament tres, els màxims possibles. Aquestes distincions reconeixen la tasca de la gestió municipal de la recollida selectiva de paper i cartó. Concretament, s’estudien vint-i-un indicadors que analitzen i avaluen diversos factors, com ara les característiques dels contenidors, la informació i sensibilització ciutadana, la qualitat del material recollit o com continua el procediment fins al reciclatge final.


Cada avaluació anual d’aquest programa ve acompanyada d’un assessorament tècnic amb més recomanacions de millora. En funció de les millores realitzades entre un període i un altre, es mantenen les tres Pajaritas Azules o es perden.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí