Inicio Actualidad El Centre d’Empreses impulsa noves empreses i assessora emprenedors i empresaris

El Centre d’Empreses impulsa noves empreses i assessora emprenedors i empresaris

El Centre d’Empreses Baix Llobregat ofereix de forma periòdica formació sobre diferents temes que afecten el bon funcionament empresarial en els àmbits laboral, jurídic, fiscal, econòmic, etc., així com eines per a l’emprenedoria. La setmana vinent, per exemple, hi ha una sessió formativa online sobre ‘Ajuts per emprendre’ (que es realitzen de maner regular), i el mes de març fins a una dotzena de diferents formacions, amb temes com ‘Aprèn a gestionar la teva empresa’, gestió orientada al mercat, màrqueting estratègic, etc.

El Centre d’Empreses Baix Llobregat és l’area de promoció econòmica de l’empresa municipal Procornellà i està situat al costat de la Fira i l’Auditori. Funciona també com a viver empresarial anb serveis integrals per als seus usuaris, i espais per llogar tant a la seva seu al carrer Tirso de Molina, com al Viver del carrer Joan Fernández, al barri del Pedró.

La seva activitat es concreta en tres línies de treball: assessorament, ubicació i tramitació. Les tres facetes estan orientades a crear ocupació a Cornellà donant suport a la creació de noves empreses i afavorint la consolidació de les que són de nova creació.

Web del Centre d’Empreses Baix Llobregat

Agenda de formacions


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí